ALLT INFÖR ÅRETS CYKELVASA

Dags att uppleva det traditionella loppet i en grönskande skog på en mountainbike. Photomic är officiell fotograf till Vasaloppet på cykel.  Uppladdningen har börjat, lär dig mer om Cykellvasans populäraste lopp, spana redan nu in alla roliga produkter som förevigar din grymma insats på cykelsadeln.

SÖK VASALOPPSBILDER

ULTRADAGEN 

Upplev de forna spåren till fots, spring Vasaloppet den 18 augusti. Välj mellan Ultravasan 90Ultravasan 45Vasastafetten och Vasakvartetten. Är du redo för Vasaloppets största utmaning?

förra årets favorit - digital bildfil

bär med dig succén

Låt ingen missa ditt prestation. Bär med dig den grymma känslan varje dag på mobilen. Låt varken kollegan eller släkten missa din kämparinsats.

DESIGNA IDAG

Pynta kylskåpet

Det är dags att sätta färg på kylskåpet och samtidigt kunna begrunda vad man åstadkommit i livet. Se till att ditt lopp är en av de magneter som hamnar där.

KÖP NU

Fotomugg

Skaffa dig ny energi i form av en paus med en unik mugg som påminner dig om energin du hade i det forna Vasaloppsspåret.

BESTÄLL DIN MUGG IDAG

sök på alla DINA lopp

Har du åkt flera Vasalopp? Åkte du i vintras kanske? Du vet väl om att Photomic är officiell fotograf till alla Vasaloppets lopp vare sig du cyklar eller åker längdskidor. 


Trestegs-guiden för att hitta alla dina bilder: 


1. Gå till photomic.com/sportfoto

2. Skriv in ditt startnummer och välj år samt lopp

3. Se din prestation på flera olika produkter. Välj och vraka!


TIPS! För att se alla dina loppbilder kan du söka med knappen "sök fler bilder" så sparas den tidigare bildsökningen.