Photomic - Skolans lokala fotopartner

Genom oss på Photomic får föräldrar och elever ta del av marknadens mest moderna webbshop. Här beställer familjen enkelt sina bilder och personliga produkter – helt utan köptvång. Dessutom är vi Trygg E-handel-certifierade. Vi är även SER-anslutna och alla våra fotografer är skolcertifierade. Här kan du läsa mer om våra erbjudanden.

VI ERBJUDER:

  • Möjlighet att bli Skolon-partner
  • Skolkläder till elever och personal
  • Marknadsmaterial till skolan
  • Möjlighet att designa egna bildpaket
  • Greenscreen Studio
  • Flera poseringar och tagningar
  • Roliga bildeffekter och produkter

Självklart garanterar vi:

  • En trygg fotoupplevelse.
  • Att elever med skyddad identited inte fotograferas.
  • Enkel och snabb beställning av bilder på webben.
VI BJUDER PÅ

EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER

Som kund har ni många förmåner. T ex. kan ni enkelt hantera alla bilder som vi tar i era egna system, bilderna kan underlätta i både undervisningen och i det administrativa arbetet på skolan. Ni får även ta del av spännande erbjudanden och gratisprodukter till både barnen och personalen.

SKOLFOTO

Under fotograferingen tar vi både gruppbild och porträttfoto som sedan kan köpas i vår butik. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer.

SKOLFOTOAPPEN

Med skolfotoappen kan du nyttja alla skolfotobilder vi tar, både i undervisningen och administrativt i era egna system.

STUDENT

Att ta studenten är en stor dag och värd att minnas. Vi erbjuder både bal-, mingel- och studentfoto där vi tillsammans med er skola hittar det koncept som passar bäst för er. 

ID-KORT

Vi har ett brett utbud av kortlösningar med ett flertal olika användningsområden. Korten kan levereras med streckkod, magnetremsa, chip eller vara beröringsfria, kodade eller okodade. 

Boka fotografering

Är du intresserad av att boka en fotografering på din skola? Inga problem! Fyll i formuläret på den här sidan och skicka in dina uppgifter så sätter vi dig i direkt kontakt med en av våra fantastiska säljare.

TRYGGT SKOLFOTO

Att få känna sig trygg i skolan ser vi på Photomic som en rättighet. Vi vill skapa en trygg skolmiljö och det visar vi genom att vara medlemmar i Sveriges elevfotografers riksförbund (SER).

ALLT FÖR FÖRSKOLAN

ALLT FÖR SKOLAN

Nu satsar vi rejält på att erbjuda våra kunder mer än bara skolfoto. Genom oss kan du beställa allt som gör att din skola syns och kan profilera sig. I vår broschyr hittar du allt från kläder, trycksaker, muggar, akustiktavlor, canvastavlor och mässmontrar. Naturligtvis är det gär ett axplock av vad vi kan erbjuda. Har du egna tips och idéer så kan vi säkert hjälpa dig att förverkliga dem. Fråga din lokala säljare om pris eller kontakta: skolbutiken@photomic.com

Om er skola redan har ett avtal med oss kan ni logga in i er egen skolbutik, där ni hittar alla de produkter som vi tagit fram åt er.

Logga in i skolbutiken