Fotografen kommer till förskolan

Varje år fotograferas flera tusen förskolebarn runt om i landet. Det är en stor och spännande dag för barnen. Frågorna i ett barns huvud är som oftast många och därför har initiativet tagits till att skapa en sagobok där vi får följa storasyster Lisa och lillebror Hjalmar på sitt första möte med skolfotografen.

Boken skickas utan kostnad till din förskola när du bokar en förskolefotografering hos oss. För att veta mer om boken eller för att få information om när en fotograf kan komma till er skola, kontakta kundservice@photomic.com/

Vill ni ta del av Lisa och Hjalmars resa redan nu?

Boken finns såklart även digitalt: Fotografen kommer till förskolan.


Fotografering

En spännande och rolig dag för både barn och vuxna. Under fotograferingen tar vi både gruppbild och porträttfoto som sedan kan köpas i vår butik. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer.

Boka fotografering

Är du intresserad av att boka en fotografering på din förskola? Inga problem! Fyll i formuläret på den här sidan och skicka in dina uppgifter så sätter vi dig i direkt kontakt med en av våra fantastiska säljare.

Tobbe Trollkarl

De förskolor som bokade fotografering hos oss i år var automatiskt med och tävlade om ett besök av spexiga Tobbe Trollkarl! Det blev en magisk trolleriföreställning på den vinnande skolan. Kanske vinner er förskola nästa år? Läs mer om tävlingen här.