ALLT INFÖR MELODIFESTIVALEN

Äntligen är årets musikfest här. Två månader då ny musik sprutar ut från Sveriges riksgräns. Melodifestivalen är mer än musik, det är en folkfest där människor samlas och firar. Passa på att bjuda in vännerna på mellomiddag för att se vem av årets bidrag som tar hem era hjärtan. Blir er favorit - hela Sveriges favvo? Allt återstår att se, NU KÖR VI!

ÅRETS MÅSTEN TILL MELLOFESTEN

Se till att ha koll på alla delfinaler och datum med en mellospecifik kalender, gör din mobil till en glitterboa och pryd den med typiska mellocitat eller varför inte fixa en kaffekopp med David Lindgren på. Bjud hem släkten, de käraste vännerna eller dejten på middag med inbjudningskort med den rätta mellokänslan.

håll koll på festerna

Missa inte en endaste sekund av bidragen och glöm inte bort försnacket 30 minuter innan showen på SVT Play. Med en personligt designad kalender kommer du ha koll på allt som händer.

DESIGNA DIN IDAG

morgonkaffe med stil

Gör din kaffekopp extra fin inför melloveckorna och drick mello till tre-fikat.  Vad sägs som varsin kopp till kompisgänget med Kicki, Bettan och Lotta på eller varför inte charmtrollet David Lindgren? 

KÖP NU

bara bra vibrationer

Bär med dig festen i handen, i öronen, hela dagen - varje dag. Ta ditt favorit citat från mello elller discobilden med polarna och dansa i neon hela veckan ut.

BESTÄLL DITT SKAL IDAG

KOM I STÄMNING

Vardagsdepp? Ladda om och peppa upp och hamna i det rätt moodet inför festligheterna fest. Lyssna på Melodifestivalen på Spotify för att hitta den rätta känslan inför nästa delfinal. Nynna med i versen och sjung med i refrängen för det rätt gunget! (Du måste vara inloggad på Spotify för att kunna lyssna).

Biljetter

SE TV-FESTEN LIVE FRÅN ARENAN

Upplev Melodifestivalen på riktigt. Känn Carolas fläkt svalka ditt ansikte och förvånas över dansarnas snabba ombyten.  Melodifestivalen är en tv-succé som man inte kan missa att uppleva på plats. Det är då man förstår varför det kallas Hela Sveriges fest. Köp dina biljetter till årets glittersäkraste fest via Ticketmaster.

Biljetter